Kredit Klub

könyvviteli szolgáltatást végzők, adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők,
valamint könyvvizsgálók számára

ingyenes tagság, díjmentes szolgáltatások

A Kredit Klubba a 45/2017 (XII.22) PM rendelet alapján kibocsátott adótanácsadói/adószakértői/okleveles adószakértői igazolvánnyal rendelkezők, a 93/2002 (V.5) Kormányrendelet alapján szakmai továbbképzésre kötelezettek, illetve a kamarai tag könyvvizsgálók [1] kérhetik felvételüket.

 

A Kredit Klub szolgáltatásai

A Kredit Klub minősített szakmai szervezet, így azok a mérlegképes könyvelők, akik a továbbképzési évben 3 hónapot meghaladóan, és a továbbképzési év utolsó napján is tagjai, 2 kreditpontot kapnak.

A klubtagok továbbképzési kötelezettségének teljesítését és nyomon követését szeretnénk megkönnyíteni a kreditfigyelő rendszerrel. Minden Kredit Klub tag saját internetes felhasználói felületet kap, ahol egyszerűen követheti a továbbképzési időszak alatt az MKVKOK Kft.-nél vagy akár más felnőttképző intézménynél összegyűjtött kreditpontjait.[2]

Szükség esetén a továbbképzési időszak vége előtt figyelmeztetést küldünk a klubtagoknak a kötelezettség határidőben történő teljesítése érdekében.

A többnyire konzultációval is egybekötött, kreditpontot érő szakmai rendezvényekről a Kredit Klub tagjai írásos értesítést kapnak regisztrált e-mail címükre. Programjainkat úgy építjük fel, hogy általuk egyszerre akár adótanácsadóként, adószakértőként, okleveles adószakértőként, mérlegképes könyvelőként és könyvvizsgálóként is kreditpontokat szerezhessenek tagjaink.

A Kredit Klub tagok e-mail címükre 2 hetente a pénzügyi-számviteli, adózási terület aktuális kérdéseit feldolgozó ingyenes szakmai hírlevelet kapnak, hogy a szakterületet érintő változásokról ilyen formában is értesüljenek.

 

A Kredit Klub tagság feltételei

A Kredit Klubba tagként az MKVKOK honlapján lehet ingyenesen regisztrálni/bejelentkezni az

szakterületeken továbbképzési kötelezettséggel rendelkezőknek.

 

A regisztrált mérlegképes könyvelők a megfelelő szakmaiság garanciájaként csak akkor válhatnak a Kredit Klub tagjává, ha vállalják, hogy valamennyi szükséges kreditpontjukat (tehát a szakmai szervezeti tagságért járó kettővel együtt legalább 16 kreditpontot) az MKVKOK-nál szerzik meg.

 

A Kredit Klubba tagként bejelentkezők elfogadják az MKVKOK adatkezelési tájékoztatójában » leírtakat.

 

A Kredit Klubba valamely továbbképzésünkre vagy szakmai rendezvényünkre történő bejelentkezéssel együtt, a jelentkezési adatlapon van lehetőség jelentkezni.

   

 

[1] A könyvvizsgálók társaságunknál megszerzett, NEM 1. napi kreditpontjait tartjuk nyilván. A továbbképzési kötelezettség a már megszokott módon a Magyar Könyvvizsgálói Kamara helyi szervezeteinél teljes körűen nyomon követhető.
[2] A klubtagok más intézményben szerzett kreditpontjaikat az internetes felületen saját felelősségükre rögzíthetik.