Közszolgálati tisztviselők kötelező továbbképzése

 

Közszolgálati kreditpontra minősített programjaink

 

Az Oktatási Központ által szolgáltatóként megvalósított képzések programtulajdonosa a
Pénzügyminisztérium.

 

A mérlegképes kötelező továbbképzés 16 órás államháztartási szakterületen szervezett képzéseivel az Oktatási Központ hallgatói várhatóan 2020-ban is szerezhetnek közszolgálati kreditpontokat a II. negyedévben közzétett képzési programokkal.

 

 

A közszolgálati kreditpontra minősített továbbképzésekre való jelentkezés menete

 

A közszolgálati kreditpontra minősített képzések lebonyolítására csak a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően kerülhet sor.

Közszolgálati kreditpontot biztosító programjaink a könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező továbbképzése keretében érhetőek el. E képzéshez szigorú dokumentációs előírások kapcsolódnak, így az NKE oldalán megadott adatokon túl – melyek kizárólag a közszolgálati kredit igénybevételéhez kapcsolódnak –, továbbiakra is szükségünk van.

Jelentkezése regisztrálásához ezért a képzést megelőzően az Oktatási Központ saját adatlapjának kitöltése is feltétlenül szükséges ugyanarra a képzési helyszínre/időpontra vonatkozóan, amelyre az NKE oldalán is jelentkezett. Jelentkezését honlapunkon keresztül, on-line formában várjuk.

A képzés részletes tudnivalóiról a tájékoztatást (pontos helyszín, időbeosztás) az Oktatási Központ részére elküldött jelentkezésének feldolgozását követően küldjük meg önnek e-mailben. A képzés díjáról elektronikus számlát állítunk ki, amelyet a képzés előtt a jelentkezéskor megadott e-mail címére juttatunk el. Elektronikus számla tudnivalói

A továbbképzéssel kapcsolatban az Oktatási Központ munkatársai készséggel állnak rendelkezésére, az NKE felületén történő jelentkezés kapcsán az egyetem vizsgaközpontjának elérhetőségein kérhet tájékoztatást.

 

Tudnivalók a közszolgálati továbbképzésről

 

A közszolgálati továbbképzés jogszabályi hátteréről és általános tudnivalóiról az NKE honlapján olvashat részletes tájékoztatást.