Interjú Varga Sándornéval a "Kapjon szárnyra friss tudással" nyereményakciónk 5. díjának nyertesével

 

Örömmel osztjuk meg a 2018. évi "Kapjon szárnyra friss tudással" nyereményakciónk 5. díjának nyertesével Varga Sándornéval készült villaminterjúnkat.

Inspiráló gondoltai reményeink szerint sokaknak kedvet csinálnak a tanuláshoz és a játékhoz.

 

MKVKOK Kft.:

"Miért választotta a mérlegképes könyvelő szakmát? Jelenleg a szakma mely  területén dolgozik? Néhány mondatban hogyan tudná összefoglalni szakmában eltöltött éveket?Ajánlaná a fiatalabb generációnak?

 

Varga Sándorné:

"Pénzügyi, munkaügyi területen dolgoztam és szerettem volna fejlődni. Az akkori munkáltatóm és a Munkaügyi Központ támogatásával végeztem a tanfolyamot munka és család mellett.  Mivel nem rendelkeztem a tanfolyamhoz szükséges előképzettséggel , először a Pénzügyi-számviteli ügyintéző szakképesítést kellett megszereznem.  Emiatt kicsit hosszabb lett az az időszak mire a mérlegképes könyvelő bizonyítványt a kezemben foghattam, de nem bánom, mert szükségem volt erre a tudásra.

Jelenleg  is pénzügyi területen dolgozom, de sokszor hasznát veszem azoknak az ismereteknek amit a képzések  során szereztem.

Azt látom, hogy  sok területen hasznosítható a mérlegképes könyvelői végzettség emiatt a tanulni, fejlődni vágyóknak  sok lehetőséget  kínál."

 

MKVKOK Kft.:

2009-től – Oktatási Központunk szervezésében teljesíti regisztrált mérlegképes könyvelőként az éves továbbképzési kötelezettségét.  Megtisztelő számunkra ez a bizalom. Miért a MKVKOK—t választotta a szakmai fejlődéséhez? Voltak esetleg kedvenc oktatói, témakörei?

 

Varga Sándorné:

"A mérlegképes könyvelő tanfolyamon  Pópity Istvántól tanulhattam a számvitelt .  Emberileg és szakmailag nagy hatással volt rám, és kézenfekvő volt, hogy olyan továbbképzést választok, ahol  az ő előadásában hallhatom az aktuális információkat.  Az is az Oktatási Központ mellett szólt, hogy mindig  több helyszínből és időpontból tudok választani  a saját lehetőségeim függvényében.

Amikor megtudtam, hogy én nyertem meg az  „Összes szükséges kredit 2019.” továbbképzési csomagot még nagyobb volt az örömöm."  

 

MKVKOK Kft.:

"Részese lesz az idei nyereményakciónak?"

 

Varga Sándorné:

"Még sosem nyertem semmilyen sorsoláson, ezért nagy öröm volt számomra hogy én  vagyok az egyik szerencsés.Úgy gondolom idén is adok lehetőséget Fortunának."

 

Köszönjük az interjút Varga Sándornénak és biztatunk mindenkit, hogy képezze magát.

Oktatási Központunk szervezésében mindenki megtalálja az elképzeléseinek megfelelő szakmát és kreditpontos képzéseinknek valamint rendezvényeinknek köszönhetően gondoskodunk róla, hogy a megszerzett tudás mindig naprakész maradjon.