Idén ismét a Országos Bérügyviteli Bajnokság támogatói lehettünk

2019. december 02.

 

Oktatási központunk a megtisztelő felkérésnek eleget téve, idén is támogatója volt a szakmai körökben elismert Országos Bérügyviteli Bajnokságnak. 2019. november 20-án a NEXON Konferencia záróeseményeként zajlott le a díjátadó ceremónia.

 

 

A jelenléti forduló eredményei alapján 96 ponttal (100 pontból) az első helyezett és így 2019 Bérügyviteli Bajnoka Bokodi Zsófia lett.

 

A 2. helyezett Katona-Fazakas Tünde lett holtversenyben a 3. helyezett Papp Andreával. Mindketten 94 pontot értek el, így a sorrendet a feladatok leadási ideje határozta meg. (Tünde 3 perccel nyert). 

 

 

Zsófia a Pécsi Tudományegyetemen végzett pénzügy szakirányon. A bérügyviteli területtel egy könyvelőirodai munka során ismerkedett meg, ekkor szerezte meg a társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadói szakképesítést.

 

Oktatási Központunk szervezésében is folyamatosan indulnak magas szinvonalú  bérügyintézői és   társadalombiztosítási ügyintézői képzések az ország számos pontján, amelyeken olyan szaktudás szerezhető, amivel jövőre akár ott lehetnek a jelöltek a bérügyvitel legjobbjai között.

 

A NEXON idén 1,3 millió forintot fordított a legtöbb pontszámot elérő három versenyző díjazására, illetve 100-100 ezer forinttal járult hozzá a bajnokság további hét helyezettjének jutalmazásához.

 

A versenykiírás értelmében a bajnokság legjobbjai a BGE, az MKIK, a NAV és a NEXON képviselői által aláírt, szakmai kiválóságot igazoló TANÚSÍTVÁNYT is kaptak.

 

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara pedig oklevéllel hitelesítette a bajnokság első tíz helyezettjének teljesítményét, elősegítve ezzel szakmai karrierjüket és munkaerő-piaci mobilitásukat.

 

Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ 50, 30, illetve 20 ezer forintos ajándékutalvánnyal jutalmazta a bajnokság dobogósait, az első három helyre befutó versenyzőket, melyet dr. Lakrovits Elvíra ügyvezető adott át.

 

Minden helyezettnek ezúton is gratulálunk!”