Minőségi megújulás nyereményakció

Vissza a hírekhez
Minőségi megújulás nyereményakció
2021. március 29. 0:00
Az elmúlt évben rendkívül sikeres"Ötcsillagos oktatás és pihenés" nyereményakciónk folytatásaként elindítjuk "Minőségi megújulás" nyereményakciókat amelynek fődíját ismét a SPIRIT HOTEL Sárvár ***** Luxus wellness szálloda ajánlotta fel.
 
Felnőttképző intézményként 2021-ben Oktatási Központunknál is jelentős változások történnek. Az elmúlt év végéig OKJ képzéseket követően, megújult formában kell a megszokott magas színvonalú szakmai tudást átadnunk ügyfeleinknek, továbbképzésekkel pedig egyre több szakterületen állunk rendelkezésre. Mi  azonban a SPIRIT HOTEL Sárvár ***** Luxus wellness szálloda segítségével a szaktudás mellet arról is gondoskodunk, hogy Ön testileg és lelkileg is megújulhasson egy fantasztikus kényeztető program keretében. 
 
 
A nyereményakcióban minden olyan természetes személy részt vehet, aki

 
• 2021. április 1. napján, vagy azt követően, a nyereményakció időtartama alatt jelentkezik a Szervező valamely szakképzésére, szakmai képesítést nyújtó tanfolyamára, s a nyereményakció időtartama alatt esedékes, vonatkozó számláit a költségviselő határidőben kiegyenlíti,;
 
• 2021. április 1. napján, vagy azt követően, a nyereményakció időtartama alatt jelentkezik a Szervező térítésköteles szakmai rendezvényeinek valamelyikére, s annak ellenértékét a költségviselő határidőben kiegyenlíti,; illetve
 
• 2021. április 1. napján, vagy azt követően, a nyereményakció időtartama alatt megvásárolja a Szervező „összes szükséges kredit” továbbképzési csomagjának tantermi vagy távoktatási változatát, s annak ellenértéket a költségviselő határidőben kiegyenlíti.
 
A részvétel feltétele, hogy a fenti képzésekre a jelentkezést a résztvevő a
Szervező elektronikus felületén adja le, s a jelentkezés során regisztráljon a nyereményakcióra! 
 
 
A nyereményakció díjainak sorsolására 2022. január 24. 18 órai kezdettel,
az MKVKOK Radnóti Nagytermében kerül sor 
 
 
A nyereményakció díjai
 
Első díj (fődíj): A SPIRIT HOTEL Sárvár ***** - Luxus wellness szálloda által biztosított fődíja Spirit Joy ajándékutalvány (2 fő részére, 2 éjszakára félpanziós ellátással, hétvégén is felhasználható) – bruttó 189.000 Ft valamint Thali’sens kezelések - komplett rituálék: Thali’sens Polinézia- 1 fő részére 30.900 Ft és Thali’sens Orient – 1 fő részére 30.900 Ft értékben. A teljes csomag értéke: 250 800 Ft  A fődíj felhasználható a sorsolást követő egy évig. 
 
• Második díj: A Szervező 150.000,- Ft értékű szolgáltatási utalványa.
 
• Harmadik díj: A Magyar Könyvvizsgálói Kamara által felajánlott térítésmentes részvételi lehetőség a Magyar Könyvvizsgálói Kamara 2022. évi Országos Konferenciáján, egy fő részére.
 
• Negyedik díj: A Szervező által kibocsátott utalvány, ami beváltható a nyertes választása szerint a Metrum Referencia könyvvizsgáló program elemző változatára, vagy az ELZA Elektronikus zárást támogató program 50+ ügyfél elnevezésű csomagjára.
 
• Ötödik díj: A részvételi díj visszatérítése a nyertes személy sorsoláson való részvételét biztosító 3.1. pont szerinti képzés vagy rendezvény vonatkozásában.
 
• Hatodik díj: A Szervező 50.000,- Ft értékű szolgáltatási utalványa.
 
• Hetedik díj:  A Szervező 30.000 értékű szolgáltatási utalványa.
 
• Nyolcadik díj:  A Szervező 20.000 értékű webshop utalványa.
 
• Kilencedik díj: A Szervező továbbképzési rendszerében felhasználható utalvány, amely beváltható az „Összes szükséges kredit 2022.” továbbképzési csomagra (a nyertes választása szerint tantermi, vagy távoktatási képzésben).
 
• Tizedik díj: Egy MKVK OK ajándékcsomag 10.000,- Ft értékben
 
 
 
 

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretne naprakész szakmai cikkeket olvasni, információs videókat nézni, vagy tájékoztatást kapni képzéseinről, iratkozzon fel hírlevelünkre!