Hírek

2020. szeptember 15.

Stipsits Ibolya Lélekhang verseskötetének bemutatója és fotókiállítása

 

A vírushelyzetre tekintettel az elmúlt hónapokban sajnos nem tudtunk Partnereinknek a szokások szerinti kulturális programokkal, kiállításokkal kedveskedni. Kárpótlásul egy olyan komplex programot valósítottunk meg, ami sokakkal feledtette, hogy ebből a szempontból is rendkívüli időket élünk.

2020. augusztus 17.

MEGHÍVÓ-Stipsits Ibolya LÉLEKHANG verseskötetének bemutatójára és fotókiállításának megnyitójára

 

Kedves Partnerünk!

 

Az alapítók által meghatározott célokhoz híven konferenciáinkkal, pénzügyi, adózási és könyvvezetési ismereteket közvetítő előadásainkkal, illetve szakmai kiadványainkkal is széles körben igyekszünk hozzájárulni a pénzügyi kultúra fejlesztéséhez.

E küldetés teljesítése mellett, intézményünk azonban komoly hangsúlyt fektet a művészetek támogatására, a kortárs alkotók bemutatására is. Nagy öröm ezért számunkra, hogy rendezvénysorozatunk következő programjaként Stipsits Ibolya fotóművész, kiváló művész LÉLEKHANG című verseskötetének  bemutatóját, s a művésznő fotóiból készült kiállítást üdvözölhetjük oktatási központunkon.

 

2020. augusztus 16.

Kisfilmes ízelítők kreditpontos kötelező továbbképzésünk távoktatási kínálatából

 

Kreditpontos kötelező továbbképzéseink népszerűsége elsősorban kiemelkedő szaktudású, felkészült oktatóinknak köszönhető, akik valamennyien gyakorló szakemberek. A távoktatási képzések 7 évvel ezelőtti elindításakor sem volt ezért kérdés, hogy az oktatási filmek elkészítését is rájuk bízzuk. Közreműködésükkel minden évben egyedülállóan színes, változatos tananyag kínálattal tudunk a szakmabéliek rendelkezésére állni - nálunk minden kolléga megtalálja a mindennapi gyakorlatához, szakmai érdeklődéséhez és regisztrációs szakterületéhez igazodó, gyakorlati tudást biztosító tudásanyagot.

2020. augusztus 11.

Segítse szakmai partnerünket

 

Kedves mérlegképes könyvelő Kollégánk!

Megköszönjük, ha rászán 7-10 percet arra, hogy tapasztalatai megosztásával hozzájáruljon szakmai partnerünk, a Corvinus Egyetem kutatásához és így az oktatás fejlesztéséhez!

2020. augusztus 11.

Vámlogisztikai webinár

Programajánló

A Magyar Vámügyi Szövetség és a Budapesti Corvinus Egyetem együttműködésében megvalósuló Vámlogisztika posztgraduális képzéshez kapcsolódó ingyenes webinárium

 Hong Kong helyzete – hatással van-e a változás a nemzetközi ellátási láncokra?

 

2020. július 10.

Ötcsillagos oktatás és pihenés nyereményakció

 

Szerezzen nálunk piacképes szaktudást, regisztráljon nyereményakciónkra,

és nyerje meg értékes díjaink egyikét!

Az akció időtartama:
2020. július 15-étől 2021. január 31-éig!

 

2020. július 07.

„Az Ön véleménye, a mi fejlődésünk" játékunk nyertesei

 

Az élethosszig tartó tanulás elve a pénzügyi ágazat szakemberei számára nem csak egy hangzatos szlogen – itt szakmai létkérdés a szaktudás folyamatos karbantartása.

 

Oktatási Központunk immár 20 éve adja ehhez gyakorlati szakemberekből álló oktatói gárdája tudásának legjavát.  Képzési programjainkat, tematikáinkat a tapasztalatok és igények fényében folyamatosan frissítjük, korszerűsítjük. Felkutatjuk a legjobb oktatókat, s igyekszünk könnyen elérhető és kulturált oktatási helyszínekre szervezni a képzéseket.

 

Talán ennek is köszönhető, hogy 2019-ban már 20.744 -en szavaztak nekünk bizalmat a képzéseinkre történt jelentkezésükkel. Mi azonban évről évre szeretnénk jobbak lenni, hogy lehetőleg mindenben megfeleljünk a képzéseinken résztvevők igényeinek.

 

„Az Ön véleménye, a mi fejlődésünk” elnevezésű játékunkban véleményüket velünk megosztó kedves Partnereink között sorsoltunk ki nyereményeinket.

2020. június 03.

Top 5 szakmai cikk

Összegyűjtöttük az elmúlt egy év legnépszerűbb szakmai cikkeit, megkönnyítendő az aktuális témakörökben a tudás felfrissítését.

 

2020. június 01.

Telefonos és online ügyfélszolgálatunk elérhetősége

 

Személyes ügyfélszolgálatunk a járványhelyzetre tekintettel átmenetileg szünetel.

Kollégáink munkaidőben elektronikus levélben és telefonon állnak szíves rendelkezésükre! Munkatársaink elérhetőségeiről az alábbi linkre kattintva tájékozódhat >>>

Megértését köszönjük!

 

Telefonos és online ügyfélszolgálatunk elérhetősége