Hírek

Különleges szakmai rendezvényeink

2019. május 15.

 

Igazán változatos rendezvénykínálattal várjuk Önöket a június hónapban. Érdemes átfutni palettánk legérdekesebb programjait.

 

Államháztartási szakemberek képzései, továbbképzései

2019. május 09.

Az államháztartás pénzügyi ágazati szakemberei bizony nincsenek könnyű helyzetben – a jogszabályi változások követése más szakterületekhez hasonlóan náluk sem egyszerű, munkájukat ráadásul mindig fokozott figyelem övezi, hiszen a közvagyonnal bánnak. A speciális szakmai igényekre figyelemmel az államháztartásban dolgozó regisztrált mérlegképes könyvelők továbbképzéséhez minden évben kötelezően alkalmazandó központi tematikát ad ki a szaktárca, amelyet kétnapos tantermi továbbképzésünk, vagy távoktatási csomagunk útján érhetnek el az érdekeltek. A képzésben részt vevők nemcsak az összes szükséges mérlegképes könyvelői kreditjüket szerezhetik meg a programmal, hanem könyvvizsgálóként, adótanácsadóként, adószakértőként, okleveles adószakértőként, de még közszolgálati tisztviselőként is képzési pontokhoz juthatnak.

 


 

Meghívó Pável- Grósz Zoltán kiállításának tárlatvezetésére

2019. május 07.


Oktatási Központunkat immár 20 esztendeje, 1999-ben hozta létre a Magyar Könyvvizsgálói Kamara.

Társaságunk alapításának elsődleges célja a korszerű pénzügyi-számviteli szakemberképzés volt, ahol mind a szakmát adó képzések, mind a továbbképzések esetében a magyar könyvvizsgálói szakma legkiválóbb szakembergárdája garantálja szellemi háttérként a minőségi oktatást. Konferenciáinkkal, pénzügyi, adózási és könyvvezetési ismereteket közvetítő előadásainkkal és szakmai kiadványainkkal is széles körben igyekszünk hozzájárulni a pénzügyi kultúra fejlesztéséhez.

E küldetés teljesítése mellett, intézményünk nagy hangsúlyt fektet a művészetek kiemelt támogatására, a kortárs alkotók bemutatására. E rendezvénysorozatunk következő programján Pável-Grósz Zoltán munkáit köszönthetjük oktatási bázisunkon
.

 

Ünnepi üdvözlet

2019. április 17.

Kedves Ügyfeleink, Partnereink!

Együttműködésüket, bizalmukat megköszönve kíván Önöknek áldott és szép ünnepet, a szeretteik körében való feltöltődést Oktatási Központunk kollektívája.

 

"Kapjon szárnyra friss tudással! " játékunk fődíjának nyertesével készült riport

2019. április 03.

 

Örömmel adjuk közre, 2018. évi "Kapjon szárnyra friss tudással!" játékunk fődíjának nyertesével készült riportunkat remélve, hogy mind többen kapnak kedvet a tanuláshoz.

A nyereményjáték idén is folytatódik. "20 év, 20 nyeremény" akciónkhoz regisztrációt követően mindazok csatlakozhatnak, akik szakképzéseinkre, rendezvényeinkre és kreditpontos továbbképzéseinkre 2019. március 1. - 2019. december 31. között jelentkeznek.

Fődíjunk 2019 - ben is ismét a Qatar Airways járatain a társaság által repült mintegy 160 desztináció bármelyikére felhasználható economy páros retúr repülőjegy, budapesti indulással.

 

Hetedik Országos Bérügyviteli Bajnokság kiírása

2019. április 01.

 

Szerezzen friss tudást a VII. Országos Bérügyviteli Bajnokságon!

A NEXON 2019-ben hetedik alkalommal hirdeti meg a bérügyviteli szakma elismerését jelentő, 2 millió forint összdíjazású Országos Bérügyviteli Bajnokságot.

Diploma nélkül is elérheti célját!

2019. március 27.

Rendelkezik már Bérügyintéző és Társadalombiztosítási ügyintéző végzettséggel is?!

 

Szerezze meg ezek mellé a Vállalkozási ügyintéző részszakképesítést, hiszen mindezekkel együtt, diploma nélkül is megkezdheti a Vállalkozási mérlegképes könyvelő, vagy az Államháztartási mérlegképes könyvelő tanfolyamot, amelyeket később akár egy Adótanácsadó, vagy IFRS mérlegképes könyvelő, esetleg egy Könyvvizsgáló-asszisztens képzés is követhet, így építve fel karrierjét.

 

Bérszámfejtők hónapja rendezvényei

2019. március 07.

2019. márciusi tematikus hónapunk, a bérszámfejtők hónapjának alkalmából, az ország több pontján várjuk az érdeklődőket a témához kötődő rendezvényeinkkel.
 

Bérszámfejtők hónapja-kötetlen szakmai kerekasztal beszélgetés

2019. február 28.

 

 

Rendezvényünk létszáma betelt, ezért sajnos további regisztrációt nem áll módunkba fogadni!

Várólistára lehet jelentkezni a marketing@mkvkok.hu címen.

Lemondás esetén értesítjük a jelentkezőket.

Megértésüket köszönjük!

 

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ Kft. tisztelettel meghívja Önt, és érdeklődő barátait jubileumi évének soron következő rendezvényére,

Bérszámfejtők hónapja-

kötetlen kerekasztal beszélgetés a téma kimagasló szakmai képviselőivel

Időpont: 2019. március 21. 17.30 - kezdettel

Helyszín: A38 Hajó- Étterem

 

A rendezvény térítésmentes, de regisztráció köteles.

 

Interjú Varga Sándornéval a "Kapjon szárnyra friss tudással" nyereményakciónk 5. díjának nyertesével

2019. február 27.

 

Örömmel osztjuk meg a 2018. évi "Kapjon szárnyra friss tudással" nyereményakciónk 5. díjának nyertesével Varga Sándornéval készült villaminterjúnkat.

Inspiráló gondoltai reményeink szerint sokaknak kedvet csinálnak a tanuláshoz és a játékhoz.