Hírek

XXVII. Országos Könyvvizsgálói Konferencia

2019. augusztus 21.

 

Idén is megrendezésre kerül a könyvvizsgálók legrangosabb szakmai rendezvénye, a XXVII. Országos Könyvvizsgálói Konferencia 2019. szeptember 4-6. között A digitális világ lehetőségei és kihívásai a könyvvizsgálatban címmel. A konferencia helyszíne a Thermal Hotel Visegrád lesz.

 

Csoportos kedvezmény! Számviteli szakemberek IFRS képzése

2019. augusztus 13.

 Nálunk a csoport 3 főnél kezdődik!

Minden három vagy annál nagyobb létszámú, egy cégtől érkező (azonos költségviselő) csoport tagjai részére a képzési díjból

10% kedvezményt biztosítunk.

 

Regionális igazgató munkatársat keresünk szegedi irodánkba

2019. július 15.

Piacvezető pénzügyi ágazati felnőttképző intézményünk Regionális igazgató pozícióba keres főállású munkatársat.

 

Felnőttképzési területen szerzett tapasztalattal rendelkező, sikerorientált kollégát keresünk, akinek feladata Szegeden működő regionális irodánk működésének irányítása, szakmai vezetése, a hatályos jogszabályoknak, valamint a szervezet belső szabályzatainak megfelelve.

Figyelemfelhívás vállalkozások felé - Lényeges tudnivalók a banki adategyeztetéssel kapcsolatban

2019. június 19.

 

A 2017 júniusában hatályba lépett, pénzmosás és terrorizmus-finanszírozás elleni törvény (Pmt.) előírása szerint a magyarországi hitelintézeteknek legkésőbb idén június 26-áig teljes körű ügyfél-átvilágítással kell rendelkezniük valamennyi ügyfelükről. Ennek hiányában másnaptól az adott bankok, takarékszövetkezetek és az egyéb kötelezett pénzügyi intézmények nem teljesíthetik az érintett ügyfelek megbízásait.

„Az Ön véleménye, a mi fejlődésünk” nyereménysorsolás

2019. május 28.

 

20 éves jubileumi rendezvénysorozatunk aktuális állomásán, 2019. május 27-én, Pável-Grósz Zoltán festőművész tárlatvezetésén sorsoltuk ki "Az Ön véleménye, a mi fejlődésünk" játékunk nyerteseit.

 

Köszönünk minden véleményt, észrevételt mellyel hozzájárulnak, hogy tovább javíthassuk Oktatási Központunk színvonalát.

 

Speciális kreditpontos rendezvényeink

2019. május 27.

1 éves a GDPR- júniusi rendezvénysorozat

2019. május 20.

Különleges szakmai rendezvényeink

2019. május 15.

 

Igazán változatos rendezvénykínálattal várjuk Önöket a június hónapban. Érdemes átfutni palettánk legérdekesebb programjait.

 

Államháztartási szakemberek képzései, továbbképzései

2019. május 09.

Az államháztartás pénzügyi ágazati szakemberei bizony nincsenek könnyű helyzetben – a jogszabályi változások követése más szakterületekhez hasonlóan náluk sem egyszerű, munkájukat ráadásul mindig fokozott figyelem övezi, hiszen a közvagyonnal bánnak. A speciális szakmai igényekre figyelemmel az államháztartásban dolgozó regisztrált mérlegképes könyvelők továbbképzéséhez minden évben kötelezően alkalmazandó központi tematikát ad ki a szaktárca, amelyet kétnapos tantermi továbbképzésünk, vagy távoktatási csomagunk útján érhetnek el az érdekeltek. A képzésben részt vevők nemcsak az összes szükséges mérlegképes könyvelői kreditjüket szerezhetik meg a programmal, hanem könyvvizsgálóként, adótanácsadóként, adószakértőként, okleveles adószakértőként, de még közszolgálati tisztviselőként is képzési pontokhoz juthatnak.

 


 

Meghívó Pável- Grósz Zoltán kiállításának tárlatvezetésére

2019. május 07.


Oktatási Központunkat immár 20 esztendeje, 1999-ben hozta létre a Magyar Könyvvizsgálói Kamara.

Társaságunk alapításának elsődleges célja a korszerű pénzügyi-számviteli szakemberképzés volt, ahol mind a szakmát adó képzések, mind a továbbképzések esetében a magyar könyvvizsgálói szakma legkiválóbb szakembergárdája garantálja szellemi háttérként a minőségi oktatást. Konferenciáinkkal, pénzügyi, adózási és könyvvezetési ismereteket közvetítő előadásainkkal és szakmai kiadványainkkal is széles körben igyekszünk hozzájárulni a pénzügyi kultúra fejlesztéséhez.

E küldetés teljesítése mellett, intézményünk nagy hangsúlyt fektet a művészetek kiemelt támogatására, a kortárs alkotók bemutatására. E rendezvénysorozatunk következő programján Pável-Grósz Zoltán munkáit köszönthetjük oktatási bázisunkon
.