Hírek

2021. január 14.

A PM tájékoztatása a hatósági nyilvántartás adataiban beálló változások bejelentéséről és az adószakemberek kötelező igazolványcseréjéről

 

Rövidesen megnyitjuk a 2021-es továbbképzési évünket, de addig is dolgozunk az elmúlt esztendő vonatkozásában a teljesítési jelentéseken. Ennek során gyakorta tapasztaljuk, hogy a kötelezetteknek a hatósági nyilvántartásokban szereplő adatai eltérnek az Oktatási Központunknál megadottaktól, mivel ilyen esetekben a kreditlejelentéseket nem fogadja be tőlünk azonnal a tevékenységi engedéllyel rendelkező szakemberek nyilvántartását vezető hatóság.

 

2021. január 04.

Telefonos és online ügyfélszolgálatunk elérhetősége

 

Személyes ügyfélszolgálatunk a járványhelyzetre tekintettel átmenetileg szünetel.

Kollégáink munkaidőben elektronikus levélben és telefonon állnak szíves rendelkezésükre! Munkatársaink elérhetőségeiről az alábbi linkre kattintva tájékozódhat >>>

Megértését köszönjük!

 

Telefonos és online ügyfélszolgálatunk elérhetősége

 

 

2020. november 11.

Védelmi intézkedések a járvány megfékezése érdekében!

 

A következő linkre kattintva olvasható a Magyar Közlöny a mától alkalmazandó védelmi intézkedési szabályokkal.

 

Erre figyelemmel a kreditpontos továbbképzéseink jelentkezőit az év hátralévő részében a távoktatási programunkon tudjuk fogadni. (A vonatkozó információkat alább érik el, esetleges további kérdéseikre kollégáink a jelentősen megnövekedett telefonforgalom ellenére is igyekeznek mielőbb válaszolni, ám vonalaink folyamatosan foglaltak, így elérésünkig szíves türelmüket kérjük. Javasoljuk, kérdéseiket elsősorban e-mailben tegyék fel, aminek megválaszolása biztosan nem marad el!)

Mindazoknak, akik tantermi továbbképzésünkre jelentkeztek, a tegnapi napon a következő levelet küldtük erről:

 

2020. november 03.

E-fizetéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók

 

A kereskedelmi törvény módosítása után jövő januártól minden online pénztárgéppel rendelkező kereskedőnek biztosítania kell valamilyen elektronikus fizetési megoldást vásárlói számára. Milyen lehetőségekkel élhet az érintett, nagyjából 60 ezer kereskedő, milyen változást hozhat az üzletmenetben az e-fizetés?

 

2020. október 05.

Társadalombiztosítási és bérügyi szakképzés és kreditpontos továbbképzés Oktatási Központunknál

 

Képzések, továbbképzések a társadalombiztosítás és a bérügyek világában

 

2020 július 1-én hatályba lépett az új Társadalombiztosítási törvény, amely számos módosulást eredményezett a foglalkoztatók és a biztosítottak szempontjából is. Többek között bevezette az egységes társadalombiztosítási járulékot, járulékmentessé tette a nyugdíjas foglalkoztatást, változást hozott a járulékalap megállapításánál, vagy az egészségügyi szolgáltatási járulékot illetően.

 

2020. szeptember 23.

Őszi IFRS szüret

 

Összefoglaltuk az IFRS szakterületi szakembereknek az őszi palettánkon elérhető  legfontosabb lehetőségeket.

2020. szeptember 15.

Stipsits Ibolya Lélekhang verseskötetének bemutatója és fotókiállítása

 

A vírushelyzetre tekintettel az elmúlt hónapokban sajnos nem tudtunk Partnereinknek a szokások szerinti kulturális programokkal, kiállításokkal kedveskedni. Kárpótlásul egy olyan komplex programot valósítottunk meg, ami sokakkal feledtette, hogy ebből a szempontból is rendkívüli időket élünk.

 

2020. augusztus 17.

MEGHÍVÓ-Stipsits Ibolya LÉLEKHANG verseskötetének bemutatójára és fotókiállításának megnyitójára

 

Kedves Partnerünk!

 

Az alapítók által meghatározott célokhoz híven konferenciáinkkal, pénzügyi, adózási és könyvvezetési ismereteket közvetítő előadásainkkal, illetve szakmai kiadványainkkal is széles körben igyekszünk hozzájárulni a pénzügyi kultúra fejlesztéséhez.

E küldetés teljesítése mellett, intézményünk azonban komoly hangsúlyt fektet a művészetek támogatására, a kortárs alkotók bemutatására is. Nagy öröm ezért számunkra, hogy rendezvénysorozatunk következő programjaként Stipsits Ibolya fotóművész, kiváló művész LÉLEKHANG című verseskötetének  bemutatóját, s a művésznő fotóiból készült kiállítást üdvözölhetjük oktatási központunkon.

 

2020. augusztus 11.

Segítse szakmai partnerünket

 

Kedves mérlegképes könyvelő Kollégánk!

Megköszönjük, ha rászán 7-10 percet arra, hogy tapasztalatai megosztásával hozzájáruljon szakmai partnerünk, a Corvinus Egyetem kutatásához és így az oktatás fejlesztéséhez!