Hírek

2021. november 15.

Indulnak az új képzések

 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megnyitottuk az új rendszerben induló első képzési csoportjaink jelentkezését.

 

2021. szeptember 10.

Meghívó Pfeffer Viktória festőművész bemutatkozó kiállításának megnyitójára

 

Az alapítóink által meghatározott célokhoz híven konferenciáinkkal, pénzügyi, adózási és könyvvezetési ismereteket közvetítő előadásainkkal, illetve szakmai kiadványainkkal is széles körben igyekszünk hozzájárulni a pénzügyi kultúra fejlesztéséhez.
 

2021. szeptember 08.

Térítésmentes szoftver bemutatók

 

Rendezvénysorozatunk keretében szeretnénk segítséget nyújtani a Metrum Referencia könyvvizsgáló és az ELZA elektronikus zárást támogató szoftvereink felhasználóinak. 

A bemutatókon való részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

2021. augusztus 18.

Jótékonysági kezdeményezés! Varázsceruza - Legyen idén még több a mosoly!

 

Immár 2. alkalommal indította el a Varázsceruza jótékonysági akciót a Civilút Alapítvány. Rajzeszközöket, színes ceruzákat, zsírkrétákat, vízfestékeket, kifestőket gyűjtenek sérült gyermekeknek és fiataloknak az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetségével (ÉFOÉSZ) együttműködésben.

Idén Oktatási Központunk is csatlakozott a kezdeményezés támogatóihoz.

2021. július 07.

Sándorné Új Éva, okleveles adószakértő előadássorozata

 

Kiváló oktatónk Sándorné Új Éva, okleveles adószakértő négy izgalmas témát érintő előadást gyűjtött csokorba.

2021. június 22.

Kisfilmes ízelítők kreditpontos kötelező továbbképzésünk távoktatási kínálatából

 

Kreditpontos kötelező továbbképzéseink népszerűsége elsősorban kiemelkedő szaktudású, felkészült oktatóinknak köszönhető, akik valamennyien gyakorló szakemberek. A távoktatási képzések 8 évvel ezelőtti elindításakor sem volt ezért kérdés, hogy az oktatási filmek elkészítését is rájuk bízzuk. Közreműködésükkel minden évben egyedülállóan színes, változatos tananyag kínálattal tudunk a szakmabéliek rendelkezésére állni - nálunk minden kolléga megtalálja a mindennapi gyakorlatához, szakmai érdeklődéséhez és regisztrációs szakterületéhez igazodó, gyakorlati tudást biztosító tudásanyagot.

 

 

2021. május 20.

Elérhető az Összes szükséges mérlegképes kreditpont csomag

A csomag tartalma az év teljes távoktatási kínálatából szabadon kiválasztható 6 filmegységnyi előadás (1 filmegység általában 4 oktatási órányi, 4x45 perc).


A megtekinteni kívánt előadásokat a vásárlást követően, egyéni ütemezésben választhatja ki és tekintheti meg. A későbbiekben megjelenő friss oktatási filmekről tájékoztatással élünk.

2021. május 11.

Tanuljon nálunk és pihenjen ügyfelünkként kedvezményesen!

A "Minőségi megújulás" nyereményakciónk fődíját felajánló

SPIRIT HOTEL THERMAL SPA*****SUPERIOR luxus wellness szálloda

az Oktatási Központ partnereinek egyedi exkluzív ajánlattal kedveskedik 2021. május 17-étől.

 

Minden ügyfelünk, aki 2021. május 17- december 23. között jelentkezik bármely szakképzésünkre,  kreditpontos kötelező továbbképzésünkre, vagy térítésköteles szakmai rendezvényünkre, élhet a lehetőséggel.


 

2021. április 29.

Online riport múlt évi nyereményakciónk fődíjának nyertesével

 

Örömmel adjuk közre 2020. évi, "Ötcsillagos oktatás és pihenés" akciónk fődíjának nyertesével, Horváthné Pamuki Mária okleveles könyvvizsgálóval készült online riportunkat, aki 11 éve hűséges résztvevője továbbképzéseinknek.