Elektronikus számla

Általános tudnivalók

Az elektronikus számla pdf formátumban tölthető le. A pdf fájl tartalmazza az elektronikusan aláírt, hiteles időbélyeggel ellátott elektronikus számlafájt is.

A letöltött pdf fájt kell a számla megőrzésére vonatkozó időszak végéig elektronikusan tárolnia úgy, hogy a számla eredetének hitelessége, adattartalmának sértetlensége és olvashatósága ezen időszak alatt biztosított legyen.

Fontos, hogy a számlához készült pdf számlakép kinyomtatva nem alkalmas az elszámolásra, kizárólag elektronikus formában alkalmas adóigazgatási azonosításra!

A képzés díjáról automatikusan elektronikus számlát állítunk ki, papír alapú számlát nem küldünk. Amennyiben az e-számla befogadásával, kezelésével kapcsolatban észrevétele, kifogása van, illetve nem járul hozzá az e-számla alkalmazásához, kérjük, írásban jelezze azt képző intézményünk felé, hogy mielőbb megtehessük a szükséges intézkedéseket.

 

Továbbképzéshez kapcsolódó számla letöltése

Az elektronikus számla elkészültéről külön e-mailben küldünk értesítést rendszerünkben nyilvántartott e-mail címére a tényleges banki adatok feldolgozását követően. Ez  általában a befizetéstől számított 1-2 munkanap.

Az e-mailben megküldött linkre kattintva egy alkalommal – biztonsági okokból a link megnyitását követően 60 percig – le is tölthető a bizonylat, de honlapunkhoz kapcsolódó felhasználói fiókjában* később is elérheti számláit a „Pénzügyeim/Kiegyenlítetlen számlák, díjbekérők” menüpont alatt.

Amennyiben nem ön a képzés költségviselője, a számlafájlt kell eljuttatnia elektronikus úton a díj fizetőjének.

Ha még nincs regisztrációja honlapunkon a www.mkvkok.hu oldalon, egyszerűen létrehozhatja saját fiókját. Új fiók létrehozása esetén a már kiállított számlák nem jelennek meg automatikusan a fiókban, ezért ilyen esetben kérjük, vegye fel a kapcsolatot a képzés oktatásszervezőjével. Elérhetőségeink