Adatvédelmi Tisztviselő (DPO) képzések és távoktatás a GDPR-ról

2018. július 04.

2018. május 25-én életbe lépett az EU új adatvédelmi rendelete, amely a nemzeti joszabályokat is felülírva egységesíti a tagállamok adatkezelési előírásait. 

A szabályozás nemcsak a nagyvállalatokat érinti, hanem minden személyes adatot kezelő kis- és középvállalkozást is, ráadásul a rendelkezéseket a digitálisan tárolt személyes adatok mellett a papíralapúakra is alkalmazni kell, ha el akarjuk kerülni a bírságot.

Az adatkezelők jelentős része adatvédelmi tisztviselő kijelölésére is köteles, aki akár külső feladatellátó is lehet. Ideális választás a feladatra egy jó rendszerszemlélettel rendelkező jogászközgazdász, vagy informatikus is. Akinek ehhez csak a speciális, adatvédelmi felkészültsége hiányzik, azt várjuk az alapozó képzésünkön, illetve aki már alapozó ismeretekkel rendelkezik, annak gyakorlatias továbbképzésünket ajánljuk. 

Adatvédelmi Tisztviselő (DPO) alapozó képzések, továbbképzések

BUDAPEST

SZOMBATHELY

DEBRECEN

ZALAEGERSZEG

MISKOLC

GYŐR

VESZPRÉM

EGER

SZEGED

Távoktatási előadás

Aki szeretné az adatvédelem területén a legfontosabb tudnivalókat legalább röviden áttekinteni, annak ajánljuk a mindössze 4 oktatási órás Információbiztonság az Egységes Adatvédelmi Rendelet (GDPR) tükrében című távoktatási előadásunkat!
Az anyag önállóan is megvásárolható, de az összes szükséges mérlegképes kredit megszerzését lehetővé tevő távoktatási csomagajánlatunk részeként is megtekinthetik az érdeklődők.

Felmerült kérdésével kapcsolatban keressen minket a 06 (1) 479-9900 központi telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@mkvkok.hu központi e-mail címünkre.