Adatvédelmi Tisztviselő (DPO) képzés - BUDAPEST

2018. február 23.

Az adatkezelők, így például cégek jelentős része köteles lesz májustól adatvédelmi tisztviselőt kijelölni, aki akár külső feladatellátó is lehet. Ideális választás a feladatra egy felkészült jogász, így akinek ehhez csak a speciális felkészültsége hiányzik, azt várjuk kétnapos képzésünkön.

Miért érdemes elvégezni kétnapos képzésünket?

Az új európai uniós általános adatvédelmi rendelet széles körben teszi kötelezővé adatvédelmi tisztviselők kinevezését a közintézményeknél és vállalatoknál egyaránt - e feladatkör ellátására minden nagy mennyiségű adat kezelésével foglalkozó szervezetnél szükség lesz. Ide tartoznak a nagy ügyfélszámmal rendelkező adatkezelők mellett a biztonsági kamerarendszert üzemeltetők, továbbá azok is, akik nagyszámú e-mail címmel építenek marketing adatbázist.​

Képzésünk során nemcsak a magyar adatvédelmi jog elméletét és gyakorlatát ismerhetik meg a résztvevők, hanem az európai adatvédelmi jog alapjait is; természetesen a 2018-tól kötelezően alkalmazandó változásokra és az adatvédelmi tisztviselők teendőire fókuszálva. 
Előadóink gyakorlati szakemberek és az első magyar nyelvű adatvédelmi kommentár szerzői.

A képzés elvégzését követően a résztvevők számára tanúsítványt állítunk ki.

BUDAPEST - 2018. április 10-11.  További részletek és jelentkezés »

Felmerült kérdésével kapcsolatban keressen minket a 06 (1) 479-9900 vagy a 06 (1) 413-2156 telefonszámokon, valamint írhat nekünk az info@mkvkok.hu vagy a reif.jenifer@mkvkok.hu e-mail címekre.