2023 tavaszi továbbképzési kuponakció

4+6=10 indokot tudunk, miért érdemes június végéig letudni a kötelező továbbképzést!

Most érdemes megvásárolnia az éves kötelező továbbképzési csomagot. Hogy miért? 4+6 indokunk van rá:

  1. Az év második felében már csak egy pipa szerepel majd emellett a teendő mellett a tennivalók listáján, ami valljuk be, jó érzés.
  2. Az éves zárás után friss ismeretekkel felvértezve állhat neki az új év feladatainak. Ráadásul nálunk nem csak mérlegképes könyvelőként, hanem adós szakemberként és könyvvizsgálóként is megszerezheti kreditpontjait. Valamint továbbképzési pontokat gyűjthet az ACCA tagjaként, vagy közszolgálati tisztviselőként is.
  3. Nálunk választhat: tanteremben vagy online szeretné elvégezni a továbbképzést. Ha a távoktatás mellett dönt, akkor széles filmkínálatunkból szabadon válogathatja össze az önt leginkább érdeklő témákat.
  4. Szakképzett, tapasztalt oktatóink segítségével sajátíthatja el a tananyagot.

Sorolhatjuk a következő 6 indokot?

Ha 2023. június 30-ig vesz részt tantermi továbbképzésen vagy vásárolja meg a távoktatási csomagot, az alábbi hat kedvezménnyel ajándékozzuk meg:

Kedvezmény kuponok - Spóroljon velünk!

2 hónap
ingyen Adriana-használat
10 Ft/l
kedvezmény az ENVI kutakon
20 %
kedvezmény a Wolters Kluwer egyes kiadványaiból
15-30%
kedvezmény számos Lenovo és HP termékből
15 %
kedvezmény az MKVKOK egy rendezvényéből
15 %
kedvezmény az MKVKOK saját kiadványaiból

 

2 hónap díjmentes Adriana hozzáférést választhat, amelyhez 1 órás ingyenes konzultáció is jár

Az Adriana-val kipróbálhatja, mennyivel gyorsabb és kényelmesebb automatizálva könyvelni a banki tranzakciókat. Szoftverük 32 könyvelő programmal kompatibilis, a kezelt formátumok között van 32 bank, 30 csomag futár és 18 bankkártya elfogadó rendszer is.

 

 

10 Ft/L kedvezménnyel tankolhat az ENVI kutakon

Az ország egyik legolcsóbb kúthálózatánál kaphat további kedvezményt. Az automata üzemanyagtöltő állomásokon játszi könnyedséggel és gyorsan vásárolhat üzemanyagot.

 

 

20% kedvezménnyel fizethet elő a Wolters Kluwer bizonyos kiadványaira

Webáruházukban kedvezményes juthat hozzá a várhatóan június elején megjelenő Számvitel Nagy Kézikönyve 2023 kiadványhoz, illetve fizethet elő 12 hónapra az Adókódex, Adó szaklap, vagy Áfa-kalauz szakfolyóiratokra nyomtatott vagy online formában.

 

 

15-30% kedvezmény számos Lenovo és HP termékből

A Global-Tender Kft. egyedi ajánlata alapján számos üzleti notebook és kiegészítő közül választhat kedvezményes áron, hogy gördülékeny legyen a munkavégzés.

 

 

 

Egy ön által választott szakmai rendezvényünkön 15% kedvezménnyel vehet részt

Szakmai konferenciáinkkal, rendezvényeinkkel, amelyeknek egy része az igényekhez igazodva távoli eléréssel valósul meg, az aktuális jogszabályi környezetre, a változásokra reagálva támogatjuk a területen dolgozók ismereteinek karbantartását, a pénzügyi tudatosság fejlesztését.

 

 

Gazdasági, pénzügyi, számviteli, jogi saját kiadású szakkönyveinkből 15%-os kedvezménnyel vásárolhat személyes átvétel esetén

Szakmai kiadványainkkal segítjük a szakemberek napi tevékenységét, de vizsgára készülők is eredményesen forgathatják azokat.

 

 

Az akció időtartama: 2023. április 20 - 2023. június 30.
A kuponok 2023. augusztus 31-ig vehetők igénybe az Adriana kedvezmény kivételével, amely 2023. június 30-ig történő megrendelés esetén váltható be.