2017. ÉV VÉGI SZÁMVETÉS A KREDITPONTOS TOVÁBBKÉPZÉSEK ÉS A MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐI REGISZTRÁCIÓ VONATKOZÁSÁBAN

Az év vége közeledtével a hatósági nyilvántartásokban szereplő, s így tevékenységi engedéllyel rendelkező számviteli és adózási szakembereknek át kell gondolniuk, hogy a tevékenységi engedély megtartásának feltételeként előírt éves továbbképzési kötelezettségüket teljesítették-e, illetve az év közben megszerzett kreditpontok összetétele mindenben megfelel-e a vonatkozó jogszabályoknak.

Az idei év vége abból a szempontból is jelentőséggel bír, hogy a könyvviteli szolgáltatást végzők nyilvántartásba vételéről szóló 93/2002. (V. 5.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) hatályos rendelkezései szerint egyetemi, főiskolai diploma alapján 2017. december 31-éig lehet csak kérni könyvviteli szolgáltatást végzőként a nyilvántartásba vételt a nemzetgazdasági minisztertől.
Ezt követően már csak mérlegképes könyvelői oklevéllel, illetve bizonyítvánnyal lesz lehetséges (valamint a nem kamarai tag könyvvizsgálók esetében a könyvvizsgálói oklevelükkel) a regisztráció. Ez a szabály a korábban diploma alapján regisztráltak tevékenységi engedélyét nem érinti, tehát ők nem kerülnek ki a regiszterből, ám a későbbiekben új regisztráció diploma alapján már nem lesz kérhető!

A kreditpontos továbbképzések jogszabályoknak megfelelő teljesítéséhez kívánunk segítséget nyújtani az alábbi összefoglalóval.

Kreditpontos továbbképzések

Az Oktatási Központ minősített programjaival több szakmai terület továbbképzéséhez szerezhetőek kreditek, így

továbbképzési kötelezettségét is teljesítheti tantermi előadásainkkal vagy távoktatás keretében. Az egyes szakmai területek továbbképzési szabályairól honlapunkon olvashat részletesen: Tájékoztató az egyes továbbképzésekről

Amennyiben a fenti továbbképzési területek valamelyikén továbbképzésre kötelezett
és még nem szerezte meg ez évi kreditpontjait,

felhívjuk figyelmét, hogy az idei évre vonatkozó továbbképzés teljesítésére
2017. december 31-éig van lehetőség!

TANTERMI KÉPZÉSEINK

Az elérhető képzési időpontokról és helyszínekről honlapunkon tájékozódhat: Választható tantermi képzések

A képzés díja 16.800 Ft+áfa (bruttó 21.336 Ft)

TÁVOKTATÁS

Személyes részvétel nélkül, rugalmas, egyéni időbeosztásban, távoktatás keretében is teljesítheti a továbbképzési kötelezettségét.

Kínálatunkban a számviteli változásokat, aktuális adózási szabályokat feldolgozó előadások mellett további, speciális témaköröket is ajánlunk, így e-learning anyagaink között valamennyi – vállalkozási, államháztartási, pénzügy, non-profit (egyéb szervezeti), illetve IFRS – mérlegképes regisztrációs szakterülethez elérhetőek előadások.

A kamarai tag könyvvizsgálóknak – a kamarai szabályzat tavalyi évi módosításának megfelelően – legalább 4 kreditet távoktatási formában kell teljesíteniük. A Magyar Könyvvizsgálói Kamara a tagjainak e 4 kredit megszerzését térítésmentesen biztosítja Oktatási Központunk közreműködésével. A részletes tudnivalókról ide kattintva tájékozódhatnak az ebben érintettek.

Választható képzési lehetőségek:

Távoktatási csomag (Megvásárlási határidő: 2017. december 15., de a képzést december 31-éig lehet teljesíteni!): 5 darab, a teljes távoktatási kínálatunkból szabadon kiválasztható előadás.

Külön felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomag

A csomag ára: 13.228 Ft+áfa (bruttó 16.800 Ft)

Önállóan vásárolható távoktatási előadások (Megvásárlási határidő: 2017. december 29., de a képzést december 31-éig lehet teljesíteni!)

Egy darab távoktatási előadás önállóan, illetve a csomagon túli 6. vagy további előadások.

Árak:

          4x45 v. 5x45 perces előadás - 5.000 Ft+áfa/db (bruttó 6.350 Ft)

          6x45 perces előadás - 7.000 Ft+áfa/db (bruttó 8.890 Ft)

          8x45 perces előadás - 9.000 Ft+áfa/db (bruttó 11.430 Ft)

          12x45 perces előadás - 12.000 Ft+áfa/db (bruttó 15.240 Ft)

Kérjük a jelentkezés, megtekintés ütemezésénél mindenképpen vegye figyelembe hogy a jelentkezési határidőket, azt, hogy a teljesítés határideje december 31., 24:00, valamint azt, hogy december közepétől irodáink már csak az ünnepi nyitvatartási rend szerint lesznek nyitva, így csak erre figyelemmel tudunk önnek szükség esetén személyes segítséget nyújtani!

Honlapunkon a
www.szamviteloktatas.hu
oldalon részletes információkat talál az aktuális tantermi képzési helyszínekről és időpontokról, továbbá weboldalunkon keresztül egyszerűen és gyorsan jelentkezhet is a kiválasztott előadásra.