20 év, 20 érv

2019.09.13

 

Miért érdemes a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központját választani!

 

 

 1. Gyakorló szakemberek oktatói közreműködésével megalapozott szakmai tudást nyújtunk képzéseink résztvevőinek.
 2. 26 képesítés vonatkozásában rendelkezünk szakképzési jogosultságokkal, amelyeket 47 képzési program mentén oktatunk.
 3. 25 képesítés esetében saját vizsgaszervezési jogunk így van, így a bizonyítvány megszerzéséig kísérjük képzéseink résztvevőit.
 4. A mind eredményesebb vizsgák érdekében célzott vizsgakonzultációs programokkal is rendelkezésre állunk.
 5. Képzéseink országszerte elérhetőek pénzügyi ágazati szakképzéseinket és továbbképzéseinket 6 regionális igazgatóságunk 36 felkészült munkatársa szervezi az ország 35 településén.
 6. 7 szakmai területen rendelkezünk továbbképzési jogosultságokkal azok alágazatait érintően is.
 7. Tantermi továbbképzéseink szakmai konzultációs lehetőséget is nyújtanak, s minden esetben jól megközelíthető, felszerelt oktatótermekben bonyolítjuk le azokat.
 8. A távoktatási továbbképzéseinket rugalmas formában érhetik el a világ bármely pontjáról – 2018-ban 3 földrészen összesen 8.722-en vették igénybe ezt a szolgáltatást.
 9. Szakmai szervezeti hátterünknek is köszönhetően első kézből vagyunk informáltak a szakterületet érintő szabályozási változásokat illetően, s az aktuális képzési témák iránti igényeket is monitorozzuk, így színes és megalapozott rendezvény és konferencia kínálattal állunk rendelkezésre.
 10. Saját kiadványainkkal biztos szakmai hátteret nyújtunk, amelyeket más kiadók ágazati kiadványaival együtt webáruházunkon keresztül is elérhetnek az érdeklődők.
 11. Szakszoftvereink a könyvelők és könyvvizsgálók fontos segítőtársaivá váltak.
 12. Gyakorlott és folyamatosan továbbképzett oktatásszervezési csapatunk korrekt tájékoztatást nyújt a képzési igények megfogalmazása és azok kielégítése érdekében – segítséget adunk a megfelelő képzési programok kiválasztásában is.
 13. Minőségbiztosítási rendszert működtetünk a nevünkhöz méltó képzési, oktatási programok megvalósítása, a szakszerű feladatellátás feltétlen biztosítása érdekében.
 14. Képzéseink megfelelő lebonyolítását stabil anyagi hátterünk mellett vagyoni biztosíték is garantálja.
 15.  A hosszabb távú képzési programok, szakképzések díja részletekben is rendezhető, s amennyiben valamely résztvevő a képzése megszakítására kényszerül, oktatási költségeivel időarányosan számolunk el.
 16. A képzések eredményes lebonyolítást, a hallgatói ügyintézést a képzési programjainkhoz igazodóan kifejlesztett hallgatói információs rendszer is segíti.
 17. Monitoring rendszerünk, illetve a résztvevői értékelések alapján folyamatosan fejlesztjük képzési programjainkat, a hallgatói kiszolgálást. Személyes, telefonos és elektronikus ügyfélszolgálattal is rendelkezésre állunk.
 18. A munkaerőpiac elismeri, így keresi is a szakképesítő bizonyítványainkkal rendelkezőket.
 19. Szakmai állásportálunkkal hatékonyan segítjük a felkészült szakemberek és a foglalkoztatók egymásra találását.
 20.  Az elmúlt 20 év alatt mintegy 250.000 fő képzésének tapasztalata áll mögöttünk.